Telenor med ip IP-telefon

 I dag lanserer Telenor sitt bredbåndstelefoni-produkt i Privatmarkedet. Dermed har Telenor en total telefoniportefølje, der kundene får tilbud om både tradisjonell hjemmetelefoni, mobil eller bredbåndstelefoni. (kilde Telenor)

– I utviklingen av vår bredbåndstelefoni-løsning har vi lagt vekt på at produktet skal være særdeles konkurransedyktig på pris. Tjenesten skal også være så sikker, så enkel og så kvalitetsmessig god som denne teknologien i dag tillater. Det er jeg veldig trygg på at vi har klart, sier direktør for Divisjon Privatmarked i Telenor, Berit Kjøll.

Telenor har gjort et grundig forarbeid foran lansering, og har spurt kundene hva de ser etter i et bredbåndstelefoniprodukt. Det er primært fire elementer som peker seg ut i tilbakemeldingene; kvalitet, abonnementspris, enkelhet og sikkerhet. Dette er hensyntatt i produktet, der hovedelementene er som skissert i tabellen under:

Divisjon Privatmarked i Telenor, Berit Kjøll
  • Abonnementspris: 49,- pr. mnd
  • Samtalepris til fast Norge 0,15 (ingen forskjell dag og kveld)
  • Til mobilnett, til utland og startpris
  • Som dagens basis-abonnement på tradisjonell hjemmetelefon
  • Trafikk mellom Telenors bredbåndstelefoni kunder: 0,-
  • Etablering og portering (ta med gammelt telefonnummer): 0,-
  • Telefonadapter (499,- + porto 70,-): 569,-
  • Oppkoblingshjelp: 399,- (kunden helt i mål til halv pris)

 

I første omgang tilbys Telenors bredbåndstelefoni-produkt kun til egne Online ADSL-kunder.

– Det er en fordel både for kunden og oss at vi allerede kjenner de løsningene kunden har hjemme.  Dermed kan kundene alltid forholde seg til Telenor dersom problemer skulle oppstå, uavhengig av om problemet er knyttet til telefoniløsningen eller til Internett, sier Kjøll. Samtidig har vi lagt stor vekt på å gi kunden grundig informasjon i bestillingsprosessen. Vi ønsker at kundene skal ha et aktivt forhold til hva de bestiller når de velger bredbåndstelefoni.

Bredbåndstelefoni betyr at talesignalet blir overført via bredbåndsforbindelsen istedenfor via det tradisjonelle telefoninettet. Telenors bredbåndstelefoni-løsning er levert av Hewlett-Packard, som har tung ekspertise innen telekom og IP-telefoni. Løsningen består av fremtidsrettet teknologi og danner grunnlag for nye og spennende tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.