Sony avlyste PS3 presentasjon

For flere måneder siden fortalte Sony at de skulle presentere PlayStation 3 i Japan i mars. Nå har Sony avlyst presentasjonen. Sony lovte for flere måneder siden at de skulle ha et arrangement i Japan i mars der de ville presentere den neste spillkonsollen fra selskapet. Ingen invitasjoner ble imidlertid sendt ut til den japanske spillindustrien.  (kilde itavisen.no)

I går, onsdag, fortalte Sony at de har avlyst arrangementet, noe som også setter stopp for ryktene om at det ville holdes en presentasjon i dag, som tross alt er siste dagen i mars.

Kommer på E3

Ifølge Reuters skulle Sony slippe en rekke detaljer om PlayStation 3, uten å vise frem den faktiske konsollen. Denne skulle først vises frem i forbindelse med spillmessen E3 i mai. Sony har nå fortalt at de avlyste presentasjonen fordi det «ville presse spillutviklerne» dersom de holdt denne i mars. De holder imidlertid døren oppe for et annet PlayStation 3-arrangement i forkant av E3.

Selskapet forklarte også at avlysningen ikke må sees på som et tegn på at utviklingen av PlayStation 3 ikke går som planlagt, og at de vil vise den frem på E3.

Kilde: GameSpot

Én kommentar til “Sony avlyste PS3 presentasjon”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.